Telefoonnummer

+31 6 17139529

Email

info@labellerosenailsalon.nl

Openingstijden

Di - Za: 9.00 - 18.00

Bij ons draait alles om het creƫren van prachtige nagels en een onvergetelijke ervaring voor onze klanten. Onze salon, gevestigd in het hart van Cuijk, verwelkomt je met open armen voor een verwennerij van handen en voeten.

Bij La Belle Rose Nail Salon staat kwaliteit voorop. We streven naar de mooiste vormen en de beste afwerking tot in het kleinste detail, zodat je nagels langer mooi blijven en er natuurlijk uitzien.

Ontspan in onze luxe massage-pedicure stoel terwijl we je handen en voeten verzorgen met diverse nagelbehandelingen en volledige manicure- en pedicurebehandelingen. Bekijk onze prijslijst voor meer informatie over onze uitgebreide services. Daarnaast bieden we ook een verfrissende behandeling aan: een heerlijke hairwash + hoofd-schouder massage om jezelf compleet te verwennen.

Wacht niet langer, maak een afspraak en ervaar het zelf! Bel op 06 17139529 of kom langs om ons ruime aanbod zelf in de studio te bekijken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw nagels naar een hoger niveau te tillen bij La Belle Rose Nail Salon in Cuijk!